Skip to main content

Partner2 AS er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med nisjesatsing innen regnskapsfører kompetanse. Vi søker nå en kollega, til en fast stilling som vil bidra til selskapets satsing innen konsulentvirksomhet.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en samarbeidende og løsningsorientert kollega som er faglig interessert med engasjement for kunder. Du trives i rådgiverrollen ut mot kunder. I tillegg ser vi for oss at du har:

  • Utdannelse på bachelor- eller master nivå i økonomi og administrasjon, revisjon, finans eller lignende.
  • Behersker minimum generell bilagsbehandling, avstemminger, forhold rundt mva, periodiseringer og kan svare på enklere regnskapsfaglige spørsmål.
  • Evne til å snakke med mennesker og samtidig ha en forretningsmessig væremåte.
  • Evne til å ta utfordringer på strak arm og vise initiativ.
  • Evne til å samarbeide og skape tillit.
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter (primært norsk, engelsk som språk nummer to).

Hvis du kjenner deg igjen, ønsker vi å høre fra deg umiddelbart. Leser du annonsen og er autorisert regnskapsfører, så ta for all del kontakt med oss. Da er det en fordel at du har erfaring innen årsoppgjør, skatt og ligning.

Hva kan vi tilby deg?

Vi kan tilby deg en unik karrieremulighet hvor du får prøve din fremtid i selskaper som har behov for hjelp med ulike regnskapsoppgaver. Det blir utfordrende med interessante arbeidsoppgaver i miljøer som søker din kunnskap og stå på vilje. Du får møte nye kunder og bedriftskulturer. I tillegg til dette får du også tilgang til de stillingene du er kvalifisert for og som Partner2 løpende arbeider med.

Samt:

  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.
  • En fleksibel arbeidshverdag.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Jorunn N. Berg, jorunn@partner2.no / M 90038778. For å søke på stillingen velg «registrer deg», eller at du bare sender oss en email med en vedlagt CV. Vi kaller inn kvalifiserte kandidater fortløpende til intervju.

OM SELSKAPET

Partner2 er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med nisjesatsing innen regnskapsfører kompetanse. Selskapet ble etablert i 2013 og kan vise til lønnsom drift siden oppstarten. Vi er i dag 4 ansatte.  Et selskap som verdsetter alle våre kunder- og kandidatrelasjoner i tillegg til å være opptatt av kreativitet, innsatsvilje og et godt arbeidsmiljø.

Jorunn Nesseth

Forfatter Jorunn Nesseth

Flere artikler av Jorunn Nesseth

Leave a Reply