Skip to main content

Rekruttering i Athene Talent handler om tilvekst av kvalifiserte økonomi – og regnskapsressurser med ulikt fagnivå som er i jobbsøk, slik at vi kan tilby våre kunder den rette fagkunnskapen.

Har du behov for rekrutteringshjelp eller er du en motivert jobbsøker som ser etter en ny og spennende jobb?

Å ansette en ny medarbeider kan være en utfordrende og krevende oppgave, ofte blir det en ekstra jobb i tillegg til andre daglige gjøremål.

De fleste av våre kunder er mellomstore selskaper som ikke har en HR ansvarlig som holder i rekrutteringsprosessen. Noen av våre kunder forteller at de ikke får jobbsøkere når de annonserer.

Rekruttering i Athene Talent handler om tilvekst av kvalifiserte økonomi – og regnskapsressurser med ulikt fagnivå som er i jobbsøk, slik at vi kan tilby våre kunder den rette fagkunnskapen.

Kvalitetssikring – med personlighetstester fra Cut-e

Vi tilbyr tester i rekrutteringsprosessen som et supplement til de vanlige metodene som intervju, referansesjekk og cv-sjekk. Målet er å få et så pålitelig bilde av en jobbsøker som mulig, slik at vi øker kvaliteten i arbeidet vårt.

Personlighetstester måler en person i en bestemt situasjon.

Vi kan hjelpe deg med følgende

Annonsert rekruttering

Oftest kombinerer vi search og annonsering i en rekrutteringsprosess. Vi samarbeider med våre kunder og utformer annonsetekst og riktig layout.
Er du som kunde i tvil om medievalg og det rent praktiske, bistår vi deg med det administrative. Vi har også samarbeidende mediabyrå ved behov. Vår rolle er gjerne mottak av søknader, CV-er, innhenting med sjekk av vitnemål, attester og intervjuer.

Search

Search i Athene Talent handler om å vurdere og å finne en fagspesialist eller leder med en gitt erfaringsbakgrunn. Tjenesten tilpasses etter behov, med et tydelig definert mål hvor vi benytter en strukturert metodikk.

Gjennomføre personlighetstester

Vi tilbyr tester i rekrutteringsprosessen som et supplement til de vanlige metodene som intervju, referansesjekk og cv-sjekk. Målet er å få et så pålitelig bilde av en jobbsøker som mulig slik at vi øker kvaliteten i arbeidet vårt.

Konsulenttjenester

Konsulenttjenester innen ulike faser av ansettelsesprosessen.

Vi er et spesialistselskap i rekruttering og innleie
innenfor fagområdene økonomi, regnskap, finans
og ledelse. Vi jobber for å finne godt kvalifiserte
kandidater og tilrettelegger for effektive
rekrutteringsprosesser ved å til enhver tid følge
opp et bredt kontaktnett.

Vi er et spesialistselskap i rekruttering og innleie innenfor fagområdene økonomi, regnskap, finans og ledelse. Vi jobber for å finne godt kvalifiserte kandidater og tilrettelegger for effektive rekrutteringsprosesser ved å til enhver tid følge opp et bredt kontaktnett.

Fornøyde kunder

Send oss gjerne en åpen CV med søknad